Rebalancing®

Rebalancing is een unieke en diepgaande vorm van lichaamswerk.

Het is ontstaan vanuit het besef dat lichaam en geest onlosmakelijk verbonden zijn. Het is aanraken met aandacht, het is nieuwsgierig zijn en onderzoeken wat er in je leeft. Je bewust worden van de relatie tussen je fysieke spanning en geestelijke spanning.

In ons leven doen we ervaringen op, we vormen overtuigingen waarna we gaan leven. Alle ervaringen en overtuigingen hebben een effect op je lichaam. Ieder lichaam heeft zo zijn eigen unieke verhaal. Zo span je vaak onbewust bepaalde spieren aan. Ook aan je ademhaling kun je het merken, je gaat minder of sneller ademhalen. Dit kost veel energie, en brengt het lichaam uit zijn natuurlijke evenwicht. De effecten hiervan kunnen zich uiten in psychische en/of lichamelijke klachten zoals bv stress, negatieve gevoelens, een burn-out, futloosheid, nek-, schouder-, en/of rugklachten.

Rebalancing gaat over het herstel van je natuurlijk evenwicht.

Het maakt je bewust van wat er in je leeft. Je hoeft niet te veranderen, je mag ruimte geven aan wat er in je leeft.

In een sfeer van veiligheid, vertrouwen en respect, begeleid ik je op deze weg. Hierbij maak ik gebruik van oa aanraak- en massagetechnieken, zelfonderzoek en meditatie. Ik nodig je uit voorbij het denken te gaan, zonder oordeel te ervaren wat er zich aandient. De stap van denken naar voelen naar zijn te maken. Dit geeft ontspanning en inzicht. Oude patronen kun je laten gaan, de energie die nodig was om ze instant te houden komt vrij. Er ontstaat ruimte voor nieuwe dingen in je leven!

In het proces van re-balancing wordt je oude balans ‘verstoord’, zodat er een nieuwe balans kan ontstaan die beter past bij wie je nu bent.

COVID-19 maatregelen

Een sessie wordt geheel conform de regels van het RIVM gegeven. Voor vragen kun je contact opnemen of klikken op meer informatie.