Hoe gaat een sessie?

Een rebalancing sessie duurt ongeveer anderhalf uur.

De sessie begint met een oriënterend gesprek. We staan stil bij wat je nu bezighoudt, wat voel je in je lichaam zowel fysiek als emotioneel. We vervolgen de sessie met zelfonderzoek, meestal in combinatie met massage.

Hoe lang je sessies blijft volgen is geheel afhankelijk van je vraag. Als je bijvoorbeeld 4 sessies doet, zul je merken dat met het opbouwen van het vertrouwen je ook bij diepere lagen komt. Na 1 sessie kun je al effect ervaren, dat kan zowel fysiek als emotioneel. Om het te laten beklijven is meestal meer tijd nodig.

Tijdens de eerste sessie stemmen we af of rebalancing past bij je hulpvraag en of er een klik is. Dat is belangrijk om goed te kunnen samenwerken. Benieuwd of Rebalancing wat voor jou is? Neem gerust contact op. Voor informatie over tarieven en vergoedingen, klik hier.

Naast mijn lidmaatschap bij de LVNT ben ik ook aangesloten bij de RBCZ en de SCAG. Deze organisaties waarborgen de kwalificaties van de therapeut en verzorgen het klachtenregelement.

COVID-19 maatregelen

Een sessie wordt geheel conform de regels van het RIVM gegeven. Voor vragen kun je contact opnemen of klikken op meer informatie.