Voor wie?

Rebalancing is geschikt voor mensen die onbewuste patronen, gedachten en gevoelens willen onderzoeken. De signalen van het lichaam dienen hierbij als leidraad. Denk hierbij aan vermoeidheid, stijve of pijnlijke spieren, angsten, hyperventilatie, negatieve gedachten en oordelen, rusteloosheid, slapeloosheid, of somberheid.

In de loop van je leven doe je mooie en pijnlijke ervaringen op. Soms zijn de moeilijke ervaringen te groot om te verwerken, om de pijn, het verdriet, de angst, de verlatenheid of de boosheid toe te laten. Je gaat overleven. Je kunt verkrampen, minder diep ademen, blokkeren of  bevriezen, en vast lijken te zitten. Je kunt jaren verder leven, maar minder open, minder spontaan, minder energiek en met minder gevoel. Wat in het begin een goede oplossing was, gaat op termijn tegen je werken. Lichamelijke klachten, vastlopen in relaties en werk kunnen hier een gevolg van zijn. 

Samen onderzoeken we de achtergrond van je klachten om te begrijpen waar ze vandaan komen en een richting te bepalen hoe deze klachten te verminderen of te verhelpen. 

Dit proces biedt inzicht en geeft ruimte voor verandering, wat resulteert in meer energie, levenslust, vrijheid, verbinding, ontspanning en andere positieve ervaringen.